HAAVEKUVIA

Haavekuvia on pieni, henkilökuvaukseen keskittyvä yritys, jonka tarina alkoi vuonna 2014. Tällöin ensimmäinen studio avasi ovensa Auran kunnassa. Haavekuvien nykyinen studio sijaitsee Liedon keskustan läheisyydessä, Vilkkimäen vanhalla meijerillä. Studio on auki sopimuksen mukaan ajanvarauksella. Kuvausaikoja on saatavana joustavasti, myös viikonloppuisin. 

Haavekuvista saat erilaiset kuvaukset ykistyishenkilöille sekä yrityksille, niin arkeen kuin juhlaan. 

ENSIN SE OLI VAIN HAAVE. 

MUTTA SITTEN SIITÄ TULI TOTTA.

Kun perustin Haavekuvia-yritykseni, pitkäaikainen haaveeni  työskennellä valokuvauksen ja luovan työn parissa toteutui. Tämä unelma on tehnyt valokuvaukseen suhtautumisesta intohimoista ja siksi se tapahtuu suurella sydämellä. 

 

Olen suorittanut valokuvaajan sekä julkaisugraafikon ammattitutkinnon, lisäksi olen koulutukseltani fysioterapeutti ja neuropsykiatrinen valmentaja.

Aiempaa työtäni lasten ja perheiden kuntoutuksen parissa en ole hylännyt. Päinvastoin, nämä sujuvasti täydentävät toisiaan ja olen kiinnostunut käyttämään valokuvaa osana terapeuttista työskentelyä. Olen täydentänyt osaamistani voimauttavan valokuvan koulutuksella. Ehkä juuri tästä syystä kuvani kohteena on useinmiten ihminen, henkilö, jokainen omanlaisensa persoona. Työskentely erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kanssa on lähellä sydäntäni ja antaa valtavasti iloa ja motivaatiota työhöni.

Sydämellisesti tervetuloa Haavekuviin!

Eliisa

© 2019 HAAVEKUVIA | All rights reserved